Carretera rural a Sant Antoni

Recentment vàrem informar a l’Ajuntament de Sant Antoni, de l’existència d’un sot enmig de la carretera que va de les urbanitzacions de Les Pungoles, Alfou i Can Miret a Sant Antoni poble. Malgrat la ràpida actuació per part de l’Ajuntament per tal de resoldre el problema, no és menys cert que l’esmentada carretera té un dèficit de manteniment important tenint en compte el volum de trànsit que hi circula, sobretot a les hores d’anada i tornada dels nens a l’ escola, o els dies de mercat, per posar un exemple.
No hi ha dubte que la carretera en qüestió no està en el millor estat de manteniment i conservació: pegats de ciment, sense voreres ni ratlles limitadores del seu contorn, sovint plena de bassals d’aigua els dies de pluja, i en certs punts el fang s’acumula provinent dels camins de terra que hi desemboquen.
Tenint en compte que és la via d’accés més ràpida a Sant Antoni, entenem que caldria fer una reforma i adequació profunda del seu estat. Més que limitar la velocitat a 40km/h, caldria fer–la més segura. No estem demanant que es tregui el limit de velocitat, però entenem que una carretera en condicions permetria posar-ne un més adient a les necessitats dels veïns.

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment