Voral carretera Can Suari.

El passat dia 15 de març van començar les obres per tal d’arranjar el voral dret (direcció Llinars) de la carretera que va d’Alfou a Llinars i que passa per davant de Can Suari. L’objecte de l’obra no és altre que els veïns d’Alfou que volguessin anar a peu fins el gimnàs de Llinars, o simplement a fer un tomb, ho poguéssin fer sense perill de ser atropellats. D’altra banda, l’entrada a l’urbanització per la rotonda de Llinars, era potser (juntament amb la que ve de Sant Antoni) la més descuidada i la menys acondicionada. Aprofitant que l’Ajuntament de Llinars volia fer la rotonda i posarla bonica, la Junta va pensar d’arreglar aquesta entrada i millorar el seu aspecte.
La veritat es que la feina s’ ha perllongat molt en el temps, quasi 9 mesos. Possiblement per la manca d’operaris de la brigada d’ Alfou. En qualsevol cas, aquesta setmana de mitjans de novembre les obres han acabat (manquen detalls encara, com anivellar el terreny que limita amb el voral i cobrir les bases dels fanals) i la nova acera serà ben aviat operativa per a la seva utilització.
El material de revestiment és una mena de quitrà anomenat Bituminosa i la base està feta amb formigó. El cost de l’obra ha estat d’uns 12.000 euros i l’ha executada Deumal.

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment