Plans d’ evacuació a les urbanitzacions de Sant Pere.

L’ Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor va presentar els nous plans d’ evacuació dels barris de Vallserena, Can Vila, i Can Ram. Aquests plans d’ evacuació han estat realitzats per la Diputació de Barcelona a petició de l’ Ajuntament. Membres dels bombers i ADF van explicar als veïns els diferents plans d’ evacuació, que son diferents per a cada sector. Les xerrades informatives tenien per objecte familiaritzar els veïns de les normes bàsiques i protocols d’ actuació en casos d’ evacuació per emergències , les diferents sortides de cada urbanització, llocs de reunió, etc.
L’ Ajuntament va informar que fins el 30 d’ abril recollirà les peticions i suggerències dels veïns sobre aquest plans. A tal efecte s’ han repartit unes carpetes amb tota la informació.
Malauradament, a Sant Antoni això no es considera important, ja que cap de les tres urbanitzacions ( Can Vila ja te un pla de Sant Pere) te plà d’ emergències, ni s’ ha informat de les normes bàsiques d’ actuació en cas de incendi o situació anàloga. Potser les Juntes de propietaris haurien de posar-se les piles i demanar a l’ Ajuntament que elabori un pla per a les urbanitzacions del nostre municipi.
Noticia estreta del diari El 9 nou

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment