Jornada de reflexió.

Demà serà la jornada de reflexió, i diumenge 22 el dia en que tots els veïns que ho desitgin podran decidir amb el seu vot ,quin model de poble volen. Però el que ens toca ara és reflexionar sobre el sentit del nostre vot, i això és el que em proposo fer.

Per primera vegada a Sant Antoni, un partit polític anomenat PUSA, es presenta a les eleccions, es tracta d’ un partit fora dels marges oficials, sense “corsés” ideològics i amb una finalitat molt clara: millorar la situació de les urbanitzacions i dels veïns que hi viuen. Per tant som primerencs en aquesta contesa electoral i de ben segur que a la propera ho farem millor.

Hem fet campanya, amb més il·lusió que recursos, amb més idees concretes que dogmes ideològics i tractant d’ arribar personalment a tots els veïns, perquè enteníem que el nostre missatge era proper, tangible i realista. PUSA ha fet la seva feina, millor o pitjor, amb més encert o menys, però sempre amb l’ intenció de no enganyar ningú, de no vendre grans promeses ni projectes que acaben sovint en fum.

Ara la veu es vostra, de tots els veïns de Les Pungoles, Can Miret, Alfou i Can Vila. Sereu vosaltres qui decidireu el vostre futur, que també serà el nostre. Però no ens enganyem, la tasca serà complicada, a les urbanitzacions viuen el 42% de la població del municipi, i per tant el nostre electorat potencial és més reduït que el de la resta de formacions. Es per això que sols una afluència notable de gent de les urbanitzacions als col·legits electorals ens permetrà obtenir un resultat el suficientment bo com per tenir un pes important dins el futur ajuntament per decidir que volem fer i cap  a on volem anar.

Gràcies a tots i que tingueu una bona jornada de reflexió.

Ferran Calvera.

Cap de llista del PUSA.

Comparteix

1 Response

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment