venda ambulant… un malson per a les urbanitzacions!

Quants de nosaltres no som vinguts de la ciutat cercant tranquil·litat i el benestar que ofereix aquest entorn nostre?
Quin goig que fa sortir a passejar pels  camins que envolten les nostres urbanitzacions, què maco es sentir les olors de la primavera i el cant dels ocellets i de les granotes… (perquè no dir-ho?)
Tot molt idíl·lic, tot una mena de somni del qual un es desperta a cada moment pel ‘maleït chatarrero’ que ens acaba posant els nervis de punta!  Però Senyor! Què hem fet malament en aquesta vida per merèixer un càstig com aquest?
Em pregunto si sóc jo, o si hi ha algú més que n’estigui fins al cap de munt!  Fins a tres furgonetes diferents he comptat que passen en un sol cap de setmana, a vegades matins i tardes,  per recollir ‘chatarra’ …‘el chatarrero, el chatarrero, eeeeeeeeeeel chatarrero! Señora ha llegado el chatarrero a la puerta de su casa!’  . Com si els veïns fóssim fabriques de deixalles! On s’ha vist? I per què diuen ‘Señora’? es que els homes no llencen rentadores i neveres???  I encara deuen pensar que ens fan un favor!
Vaig comunicar-ho a l’Ajuntament de Sant Antoni, i em van dir que quan passés la furgoneta truqués als municipals. Així ho faig… però o bé arriben massa tard, o ja em prenen per boja i no em fan cap mena de cas… no ho puc assegurar.
I ara que ve el bon temps, ja pateixo perquè començaran a arribar els altres… me’ls conec a tots!  ‘el colchonero señora, el colchonero!,  el melonero,  ha llegado el melonero!  I no oblidem  les patates… ep això si… ‘patatas de la Rioja’ vaja… amb denominació d’origen i tot!

I per què ho dic tot això?  Doncs perquè ahir, quan ja sentia enyorança del ‘chatarrero’  (havia passat al matí, i a la tarda sembla ser que va allargar la migdiada), en va passar un altre!
Un que no havia sentit mai!  Senyors! Era propaganda d’un partit politic!
Espero que no es posi de moda i que la resta de partits tinguin la decència de no empipar el veïnat amb el xivarri dels seus altaveus, perquè a alguns ens agrada la tranquil·litat i altres pot ser que treballin de nit i dormin de dia!!!
Una altra cosa…pel poble hi passen tots aquests dels altaveus? m’agradaria saber-ho.

Salut i pau per a tothom!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment