Càmeres de vigilància per evitar abocaments als contenidors de brossa.

L’ Ajuntament d’ Aiguafreda ha renovat i millorat el sistema de càmeres de seguretat de l’ àrea d’ emergència de recollida de brossa. Les noves càmeres són de més qualitat a l’ hora d`enregistrar i, a més, permeten una anàlisi posterior de les imatges que permetra multar les persones que facin un mal ús d’ aquest espai. A més s’ ha instal·lat uns fanal que s’ encenen quan detecten la presència de persones  ala zona.

A la zona d’ emergència també s’ ha detectat que veïns d’ altres municipis deixaven restes i brossa de manera incontrolada.

Aquesta noticia referent a Aiguafreda es també extensiva a les urbanitzacions de Sant Antoni. De la mateixa manera que tenim càmeres als punts d’ emergència del poble, també es podria fer servir els mateixos mitjans a les nostres urbanitzacions.

PUSA va demanar la constitució d’ una comissió per tal d’ estudiar el problema i buscar les solucions més adients, algunes poden passar per col·locar càmeres, nous contenidors menys visibles i una política ferma sancionadora per aquells que reiteradament no volen complir les ordenances municipals.

Seguirem insistint en aquest tema de manera permanent fins que l’ Ajuntament ens doni resposta satisfactòria.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment