VOtv deixarà de veure’s a Sant Antoni el proper any.

La fi de les emissions de VOtv a Sant Antoni de Vilamajor.

 

El Ple del dia 24 de novembre va resoldre amb els vots favorables de totes les forces polítiques del consistori de Sant Antoni de Vilamajor (llevat del PSC), no renovar el contracte amb Vallès Visió ( Vallés Oriental Tv ) i per tant sortir del consorci el proper any 2012.

El cost anual del contracte era de 27.000 euros i malgrat no ser una xifra desmesurada, entenem que donat que la cobertura del senyal en molts casos no arribava  amb les mínimes condicions a les nostres cases, i que les xifres de quota de pantalla no superaven en cap cas el 10% acumulat durant tot el dia, no semblava un servei imprescindible a mantenir, atenent al seu cost. No ha estat una decisió fàcil, estem parlant d’ un mitjà de comunicació local, de llengua catalana i que recollia noticies del nostre municipi. Malgrat això, els diners públics entenem s’ han de destinar a altres prioritats, més en aquest tems de crisi.

Confiem que aquest recolzament que PUSA ha donat a l’ equip de govern en aquest tema es tradueixi en millores tangibles per al poble i tot el municipi.

Volem d’ altra banda agrair la feina feta per els professionals d’ aquest mitjà audiovisual que durant aquest 4 anys han estat l’ altaveu de les noticies amb seu al nostre municipi.

Comparteix

4 Responses

  1. Una puntualització; VOTV no deixarà de veure’s, els repetidors que donen servei a Sant Antoni continuaran actius però aquest mitjà deixarà d’oferir programació local de Sant Antoni.

    • Moltes gràcies per l’ aclariment. Esperem que la situació financera de l’ Ajuntament millori i permeti que en un futur no gaire llunyà poguem de nou formar part del consorci de la Tv.
      Salutacions.

  2. Que cinc quilos no és una xifra desmesurada? És una barbaritat per mitja dotzena de reportatges a l’any. Amb aquests quartos e spot enviar un DvD a cada domicili amb el mateix contingut.

    A Sant Pere de Vilamjor es graven els plens i altres actes i s’ofereiexen a Vilamajor TV: (http://vilamajortv.videotecaip1.com/)

    • Es el 0,5% del pressupost municipal de l’ any 2010. En qualsevol cas, PUSA ha votat a favor no per entendre que l’ import es desproporcionat, si no per raons tangencials que fan que el projecte de VOtv no tingui sentit al nostre municipi:

      1º La cobertura es pobre en moltes zones del municipi, de manera que el senyal no arriba a una part important de la població a la que va adreçada.
      2º Entenem que moltes de les noticies que es publiquen a VOtv podrien fer-se públiques a través del web municipal. Nosaltres ja hem demanat que els Plens es gravin en vídeo i es pengin a la pàgina de l’ ajuntament. Malauradament la nostra proposta ha estat rebutjada.
      3º El nivell d’ audiència acumulat de tot el dia no arriba al 10%, la qual cosa ens indica que les audiències de VOtv son massa petites com per justificar la despesa.
      4º Estem en una situació de retallades socials importants i per tant entenem que els despeses no estrictament necessaris tenien que suprimir – se. Ens agradaria també que altres conceptes superflus es limitessin o suprimissin.

      Gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment