Escombraries a les Pungoles. Incivisme 2.0

Els veïns de les Pungoles venen denunciant el comportament incivic dels okupes del c/ Montnegre. Sembla ser  que deixen les escombreries fora dels contenidors i que no segueixen la recollida porta a porta. La solució, davant les queixes dels veïns, ha estat que l’ Ajuntament ha enretirat els contenidors carrer amunt, de manera que ha traslladat la problemàtica a altres veïns. El problema be de lluny i te difícil solució un cop consumades les ocupacions i iniciada la via judicial, lenta i costosa.

Fa un parell d’ anys varem proposar un àrea d’ emergència a les Pungoles i retirar tots els contenidors, però tampoc va ser la solució. Seguirem buscant fórmules per resoldre el problema.

Ecombreries Pungoles

Autor: PUSA

PUSA va nèixer al 2010 com a moviment de defensa dels drets dels veïns de les urbanitzacions.

Una resposta a «Escombraries a les Pungoles. Incivisme 2.0»

  1. Primer es te que comprovar que son el “okupes”, no en tenim cap prova, i no es pretén molestar a altes veïns, el problema esta a tots el municipis, l’incivisme ens colapsa!!!! però repeteixo no es pot assegurar qui es.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *