No hi haurà canvi en els termes municipals, però si un òrga de coordinació.

En el Ple de Octubre de 2017, PUSA va presentar una moció per tal de modificar els termes municipals de SAV i SPV. La idea era evitar duplicitats de serveis i manca d’ economia de recursos. Can Miret i Pungoles passarien a dependre de SAV i Can Vila de SPV.

Aquí teniu l’ enllaç del ple.

Modificació límits municipals.

Fa uns dies, vàrem rebre resposta per part de l’ Ajuntament de Sant Antoni, informant-nos que a la primera reunió va ser desestimada la proposta. No sembla de rebut que en una primera reunió el tema quedi tancat a no ser que l’ Ajuntament de Sant Pere no en volgués ni parlar.

Aquí teniu la resposta que se’ns va fer arribar i que és per mirar-se-la amb calma, ja que d’ aquesta es desprén que fins ara ningú a l’ ajuntament d’ un i altra banda, s’havia parat a pensar que calia un conveni per racionalitzar la gestió dels serveis comuns i racionalitzar-los. Hem hagut de ser nosaltres qui poséssim el focus en aquest problema per tal que passats 40 any el serveis de policia, neteja, escombraries i obres duplicats, intentin prestar-se una sola vegada, des del sentit comú i l’ estalvi de diners i temps.

 

Termes municipals modificacio

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment