Incendi a Alfou.

El passat dijous, una de les parcel·les que hi ha a l’ Avda del Bosc, entre el c/ Rosella i Ginesta, va encendres la tanca d’ arbres sense que a hores d’ ara es pugui conéixer la causa. El foc va ser important, però breu, i els bombers van poder-lo apagar sense gaires dificultats. La xarxa de fibra òptica va esta interrumpuda durant 24 hores, fins que al vespre de divendres es va restablir el servei. No van haver danys personals, i els veíns que hi viuen, no han patit cap mal, llevat de l’ ensurt que s’ han dut. Aquí teniu dues imatges del incendi, i un cop es va extingir. ( Fotos de’ n Xavier Zulet facebbok )

.facebook_1530835026786.facebook_1530835065335

Autor: PUSA

PUSA va nèixer al 2010 com a moviment de defensa dels drets dels veïns de les urbanitzacions.

Una resposta a «Incendi a Alfou.»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *