Incendi a les Pungoles.

El dijous dia 2 d’ agost al voltant de les 22.00h s’ ha produït un incendi en el transformador del carrer Pedraforca amb Matagalls, segons ens han informat els veïns, sembla ser que ha estat al transformador que va ser reparat fa un parell de dies i que va deixar sense llum bona part de les Pungoles i Can Miret. Un cop més els xats han estat claus per transmetre la informació que des de l’ Ajuntament de SAV i SP ens feien arribar i que tan bon punt rebíem, traslladàvem als veïns de les urbanitzacions. Ignorem del cert si la causa del curt circuit ha estat fruit d’ una reparació no gaire afortunada per part de l’ empressa de subministrament elèctric o fortuïta. De fet podríem parlar d’ un cúmul de causes: instal·lació vella, transformadors que requereixen de reformes urgents, i onada de calor amb un augment del consum. Tot plegat un còctel molt perillós.

Els operaris de l’ empresa Cobra van restablir el servei cap a les 24:00h a Can Miret i a bona part de les Pungoles, excepte als carrers més pròxims a l’ incendi, però el talls de llum s’ ha anat repetint fins l’ instal·lació d’un grup electrogen. Molts veïns segueixen sense tenir aigua a hores d’ ara.

L’ alcalde en funcions, va presentar-se al lloc de l’ incendi, i la regidora de obres i serveis va transmetre als regidors tota la informació de que disposava. També des de l’ AAVV va informar-se als veïns través dels grups de whatsapp. No obstant vàrem trobar a faltar una millor informació als veïns de SAV per part del nostre consistori. L’ única informació sobre l’ incendi va ser publicada el matí posterior als fets, al voltant de les 12:00h.

La policia local de SAV va compaginar la jornada durant una bona estona entre el torn de tarda i nit per tenir efectius suficients en cas de necessitat.

incendi Pungoles Facebooc Ajuntament

incendi a Pungoles

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment