Pressupostos participatius: Propostes rebutjades/ acceptades urbanitzacions.

Finalment, de les 11 propostes presentades per les AAVV i Juntes de propietaris d eles urbanitzacions, sols una ha estat acceptada, concretament la instal·lació de 2 noves càmeres de seguretat a les Pungoles. La resta de propostes que teniu abaix, no sols no han estat acceptades si no que ni tan sols entraran a formar part de futures inversions.

Propostes Pressupostos participatius Urb

Aquestes propostes no acceptades, no van entrar ni tan sols a votació. Mirarem i preguntarem les raons tècniques, o jurídiques que van motivar la seva exclusió de la votació.

Hi ha propostes com l’ arranjament de la Sala ( a SAV ) que demanaven arranjar-la, ja que és un espai públic ( actualment en funcionament ) i que si han estat acceptades, encara que fora dels 80.000 eur del programa dels pressupostos participatius. En canvi, el restaurant de les Pungoles ( espai públic i social ) no ha estat inclosa amb l’ argument que ja s’ estan arranjant els locals de l’ EUC. Locals que sens dubte no poden complir la finalitat de casal social per una població de més de 450 persones.

Tampoc s’ entén que el projecte de porxada d’ Alfou hagi estat desestimada quan segons l’ EUC hi havia el vist i plau dels serveis tècnics.

El camí que demanaven els veïns de Can Miret des de la urbanització a SAV, s’ ha desestimat per qué ja està senyalitzat i que  Si cal, s’han de fer tasques de manteniment, tant de senyalització com del camí pròpiament dit. La qual cosa no treu que la partida pressupostària demanada pels veïns és pogués destinar a aquesta millora.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment