Ja no queda vorera

http://i66.photobucket.com/albums/h261/Kalvera/freixa.jpg

Carrer Freixa d’ Alfou

Cada vegada és més comú que els matolls i herbes que creixen a les parcel·les abandonades d’ Alfou invadeixin les voreres i facin impossible transitar-les a peu, ja que aquestes han desaparegut sota l’acumulació de vegetació i rostolls. En altres casos, com el de la fotografia, l’estat de salubritat i seguretat d’algunes parcel·les estan limitant amb la llei. Cotxes abandonats a l’interior, deixalles de tot tipus, tanques en mal estat, amb pivots trencats i perillosos per els nens i vianants.
Potser l’ Ajuntament podria posar fil a l’agulla i la regidoria de Medi Ambient instar els oportuns expedients sancionadors si els propietaris no s’avenen a sanar-ho per ells mateixos.
Entenem que la Junta d’ Alfou ja té prou coses a fer amb els limitats recursos de que disposa, com per fer de policia.
El cert és que sols donant una volta per la urbanització, podem percebre que aquest problema s’ha agreujat en els darrers anys.
Intentarem anar fent un seguiment de l’estat dels carrers de les urbanitzacions del municipi per tal de denunciar el seu lamentable estat.
Jo he estat membre de la Junta i sé que aquest tema ha estat tractat en moltes ocasions, però el problema és que la Junta de Propietaris no té cap poder sancionador ni potestat administrativa per evitar que cada dia que passa Alfou s’acabi convertint en una urbanització de segona.

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment