Sorprenent. La recollida no deu ser cosa de tots, no al menys la recollida porta a porta. Mentre que a Sant Antoni Poble es fa la de vidre, cartró, envasos, matèria organica i altres restes , mitjançant un calendari de recollida diari porta a porta, a Les Pungoles i Can Miret, la recollida de vidre, cartró i envasos ha desaparegut, i als pobres veïns d’ Alfou, ni els mencionen dins el calendari setmanal.
Entenem que la recollida de matèria orgànica es faci al nucli urbà tres cops per setmana, ja que els altres dies es fa la recollida de les altres deixalles no orgàniques. Però el que no s’ entèn és que no es pasi cada dia a recollir les escombreries a Can Miret i Les Pungoles, i encara menys que siguin els veïns d’ Alfou qui hagin de contractar com a particulars el servei directament a Cespa.
Resulta un contrasentit, però la gent que té menys aprop els contenidors ( els famosos iglús), i que som les persones que vivim a les urbanitzacions, som les que hem d’ agafar el cotxe i anar a la deixalleria o a les zones on hi han els iglús per tal de complir amb el reciclatge.
Després no és d’ extranyar que ens trovem imatges com aquesta als carrers de Les Pungoles o Can Vila.

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment