La Rectoria d’ Alfou ja està quasi acabada.

Com diu el títol de la notícia, les obres de La Rectoria de Sant Julià d’ Alfou ja estan pràcticament acabades, està prevista la seva inauguració per la primera setmana de març. Les obres han durat 10 mesos i el resultat te clars i obscurs.
Com a fet positiu, destaquem la façana principal de l’ edifici que ha conservat les pedres que fan de marc a les finestres i les de l’ entrada principal, la pedra es l’ original i també l’ estructura exterior.

La part negativa la trobem a la façana interior que dona al parc infantil.
Aquí, la façana presenta una part amb pedra i un altre de arrebossat color teula. En la meva opinió ha estat un greu error i desmereix el conjunt arquitectònic de tot l’ edifici. La Rectoria haurà costat 900.000 euros i entenem que per aquest preu ja s’ hagués pogut acabar tot l’ edifici tal com era l’ original. La informació que jo vaig rebre de la Junta en un principi era que es respectaria integrament l’ exterior amb pedra de la vella rectoria. Els resultats demostren que això no ha estat així.

En tot cas, per fi tenim un local social nou, ampli i totalment reformat en el seu interior. La veritat es que personalment, és una gran alegria veure el projecte acabat, i celebro haver aportat el meu treball per tal que finalment sigui ja, una realitat.
Enhorabona a la Junta d’ Alfou, al Bisbat, a la Diputació i a l’ Ajuntament.

Moltes gràcies de part de tots els veïns d’ Alfou.!!!!

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment