Racionalitzem el Transport Públic a Sant Antoni?

Mirant el Planell d’ horaris de l’ empresa de transports Sagalés des de el PUSA ens hem percatat que aquest horari és sensiblement millorable, per tal de fer-lo més adient amb les necessitats dels usuaris, principalment, dels que viuen a les urbanitzacions.

Si mirem aquest horari veiem que no hi ha correspondència amb l’ horari escolar, i entenem que si l’ hagués, molts nens podrien agafar l’ autobús per anar a l’ escola, sense que tinguessin que quedar-se a dinar com fins ara succeeix amb el transport escolar de l’ escola.
Per tant, si el Sagalés surtis abans d’ Alfou pel matí ( 8:44h) arrivaria també abans a Sant Antoni (9:01h). El fet que arribi a les 9.01h al Parc de Can Sauleda implica que els nens tindrien que caminar 5-10 minuts fins l’ escola. Per tant farien tard.
D’ altra banda a les 13:00h que es quan els nens surten del col·legi per anar a dinar, no tenen autobús fins les 13:22h, i de tornada, a les 15.00h tampoc n’hi ha fins a les 15:23h (Alfou). Per tant no el poden utilitzar.
Al vespre, surten a les 17.00h, però no es fins a les 17:40h que arriba el bus al parc de Can Sauleda, el que provoca que s’ hagin d’ esperar 40 minuts.

Nosaltres proposem proposar canviar aquests horaris i compatibilitzar-los amb els de l’ escola Joan Casas, i per altre banda, posar una nova parada a la porta mateix de l’ escola, de manera que els nens no tinguin que anar un tros de camí a peu i sols.

About Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.
This entry was posted in Poble. Bookmark the permalink.

One Response to Racionalitzem el Transport Públic a Sant Antoni?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *