Riells recepciona la urbanització d’Ordenació Riells.

El Ple de l’ Ajuntament de Riells ha ( dimarts passat) acordat la recepció d’ aquesta urbanització en el termini dels propers quatre anys.
El convenbi signat presenta 3 fases molt clares:

1º Sanejament dels carrers més deteriorats amb una capa de rodadura nova.

2º Millora i adequació de la xarxa de clavegueram soterrada que es farà a través d’un robot que treballarà des de dins de les conduccions per reparar i detectar les fuites.

3º Prevista per d’ aquí a tres anys, i que consistirà en soterrar el cablejat de l’ enllumenat, canviar la xarxa d’ aigua, eixamplar i millorar les voreres, acabar les obres de rodaura dels altres carrers i soterrar les línies de telèfon, sempre que la companyia assumeixi els costos de material.

El que és interessant del projecte és el seu finançament, que serà sufragat en part amb les quotes que ja estan pagant a la Junta de Conservació de la urbanització.
Els trams de clavegueram que travessi les zones verdes seran finançades per el Consistori.
L’ Ajuntament també és farà càrrec del cost de la renovació de l’ enllumenat públic. A més, els veïns de la urbanització no s’ hauran de fer càrrec dels costos de redacció dels projectes que seran pagats amb una subvenció de la Generalitat a compte del Pla d’ urbanitzacions de la Generalitat.
En resum, hi han vies per tal de aconseguir la recepció de les urbanitzacions amb uns costos pels veïns més que raonables, sempre que l’ Ajuntament de torn tingui la voluntat real de ajudar els propietaris per tal que sigui una realitat.
Notícia extreta de l’ ABM (4 de febrer de 2011)

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment