Assemblea Propietaris de Les Pungoles.

A les 9h del matí, tant l’ Israel com un servidor, vàrem anar a la Sala per tal d’ escoltar tant el que deien els veïns de Les Pungoles com els membres de la seva Junta. Val a dir que d’ entrada el treball organitzatiu de la Junta va ser força bo, l’ exposició clara i entenedora, encara que per descomptat hi hagin divergències en temes concrets que afecten la urbanització.
Unes 40 persones es van aplegar a l’ acte. Entenem que potser caldria també una mica més de compromís per part dels veïns. Tots tenim dret a queixar-nos, però també hauríem de tenir el deure d’ assistir-hi.
Jo personalment voldria destacar els temes de més interès per als veïns de les urbanitzacions, no sols de Les Pungoles, si no de la resta.
Es va tractar el tema de la recepció ( que l’ Ajuntament assumís les competències de la Junta de Propietaris ) i se’ns va informar que havia hagut el dia abans una reunió entre l’ Alcalde de Sant Pere i els membres de la Junta en la qual, el Sr.Llesuy es va comprometre verbalment a recepcionar la part de Les Pungoles dependents de Sant Pere. Va oferir passar del règim de compensació al de cooperació. Aixó voldria dir que Sant Pere es faria càrrec de tots els serveis bàsics de la urbanització que pertany al seu municipi.
Un altre dels temes tractats va ser el del Recurs Contenciós Administratiu interposat per la Junta contra els dos Municipis. Des de el PUSA entenem que aquesta via és la més costosa en temps i diners i que no sempre assegurarà un resultat adient als interessos dels veïns de Les Pungoles. Potser la via Política és més eficaç per tirar endavant aquest projecte de recepció.
Una cosa interessant que va fer la Junta va ser la contractació d’ un informe sobre la xarxa i manteniment del servei d’ aigua per tal de constatar el seu estat de conservació i poder comparar-ho amb la facturació real que els cobra la companyia d’ Aigües. Aquest problema es també un dels mal de caps d’ Alfou. Com saber que la facturació del consum d’ aigua de boca es el realment consumit pels veïns? Les companyies es neguen a facilitar les dades dels clients particulars, de manera que no és possible contrastar les dades.
A les 11:30 va acabar l’ Assemblea sense que cap altre representat polític, llevat dels del PUSA fes acte de presència.
El proper divendres serà la Junta d’ Alfou i de ben segur que quan vegin el nostre web i el de Les Pungoles Opina i Viu canviaran ràpidament de parer i assistiran. Malgrat ho facin per raons polítiques i electorals, no estaria de més que assistissin.
He de dir que tant l’ Israel com jo, hem anat assistint a les assemblees de propietaris de les nostres respectives urbanitzacions des de fa forces anys, i que el fet d’ anar-hi també aquesta vegada no te res d’ estrany.
Us esperem al Fou el proper divendres a les 21.00h.

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment