Als tribunals¡¡¡¡¡

RESOLUCIÓ D’ALCALDIA de 18 d’abril de 2011 de Sant Pere de Vilamajor.

Atès que s’ha reiterat a l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor informació sobre el canvi de circulació dels vehicles pesats al pas pel seu municipi, sense que ens consti que aquesta hagi sigut explicitada mitjançant acord municipal en tal sentit, i donat que la decisió unilateral de l’ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor ha provocat greus problemes de circulació i perill a la seguretat de les persones en aquest municipi de Sant Pere de Vilamajor, segons resulta en l’expedient administratiu que obra en aquest ajuntament, per això,
HE RESOLT:
Interposar recurs contenciós administratiu contra l’acord o actuació de fet que hagi realitzat l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor als efectes de reposar al seu estat originari les disposicions circulatòries de vehicles pesats pel seu municipi que venien essent establertes amb anterioritat al canvi operat.

Josep Maria Llesuy Suñol, l’Alcalde
( noticia extreta de Reflexions deSant Pere  )

PUSA entenem que no es aquesta la millor manera de començar un nou mandat municipal, ni per Sant Pere ni per Sant Antoni. Per què no esperar a que es formessin els nous governs municipals i tractar de resoldre aquest problema?. Ignorem si finalment el nou govern tindrà color convergent o de Solidaritat, però si finalment volen comptar amb nosaltres, procurarem reconduir les relacions entre els dos municipis veïns. Ja què sempre és millor un mal acord entre persones que un bon plet davant els tribunals.
Diuen que els catalans sovint tenim molt de seny, per què no mirar de tenir-ne també ara?
Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment