Debat electoral a Ràdio Vilamajor, sospés.

Aquest passat dimarts a la  tarda s’ havia de celebrar el debat electoral a la ràdio de Sant Antoni, però per discrepàncies relatives a qui havia d’ intervenir en nom de cada formació política s’ha ajornat  de manera definitiva.

Inicialment al debat tenien d’ assistir tots els caps de llista de les diferents formacions polítiques que es presenten a les eleccions municipals, però el candidat del PP, ha excusat la seva presència abduint tenir un altre acte a la mateixa hora, enviant en el seu nom a la número dos de la llista, Ana Muñoz.

Davant aquesta situació, els partits polítics de CiU, PSC-Progrés Municipal i ERC Reagrupament, s’han negat a celebrar-lo, per incompliment de allò que s’ havia acordat prèviament.

SI, AIV i PUSA hem manifestat la nostra disposició de celebrar-lo  igualment, encara que el PP no hagués presentat el seu cap de llista. Les raons que hem donat han estat que, malgrat haver-se pactat que el debat era amb els caps de llista, el realment important era que cadascuna de les formacions polítiques poguessin expressar el seu model de poble i el seu programa.

Malauradament, el consens no ha estat possible i els vilamajorins s’ han quedat sense conèixer les propostes dels partits per una qüestió formal, que entenem que en un poble petit com Sant Antoni, s’ hagués pogut resoldre amb bona voluntat.

Al final ha perdut la democràcia.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment