Carta de l’alcaldessa als veïns de Les Pungoles.

El passat 4 de Juliol, l’ alcaldessa de SAV va enviar una carta a totas els veïns de Les Pungoles fent-se resó del malestar que hi ha a l’ ajuntament amb el tema dels contenidors i la recollida selectiva a tota la urbanització. En l’ esmentada carta, és constatava l’ estat d’ absoluta deixadesa dels contenidors del Pg del Montnegre i deixava anar que la responsabilitat d’ aquesta manca de comportament cívic era imputable als veïns de Les Pungoles. La carta acabava amb l’ advertència que de continuar així, els contenidors serien retirats, quedant tan sols els del C/ Girona.

PUSA entén que cal fer quelcom per resoldre el problema plantejat, que cal adoptar mesures sancionadores si cal, però que la retirada dels contenidors esmentats sense aportar solucions alternatives únicament agreujeran el problema en altres zones de la mateixa urbanització o de les veïnes.

PUSA ha demanat fer una reunió amb el regidor responsable de les urbanitzacions per tal de buscar alternatives que facin possible a l’ hora, el manteniment de la recollida amb un bon estat de higiene i manteniment dels contenidors.

Hi ha sol·lucions que cal estudiar com ara envoltar la zona de contenidors d’ una tanca que no els faci visibles ni accessibles per aquells que no son veïns de Les Pungoles. Instal·lar càmeres de vigilància tal com es fa al poble o estudir la recollida porta a porta de totes les deixalles, no sols d’ algunes com actualment succeeix. També es podrien retirar els contenidors de les zones més transitades i que per tant gent aliena a la urbanització que utilitza els carrers d’ aquesta per fer els seus desplaçaments no en tingués tanta facilitat per fer-ne us.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment