Festa Major de Les Pungoles: Tot un exit.

La I reedició de les FM de Les Pungoles van ser tot un èxit.  Al blog “Les Pungoles opina i viu” ja hi ha una referència amplia de les activitats organitzades per l’ Israel Sugranyes ( el nostre regidor ) i també la col·laboració de l’ Ajuntament de Sant Antoni. Ara toca gaudir de les imatges de la Festa i treure les conclusions positives i negatives.

Pel que fa a l’ organització de tots els esdevenimnts, podem afirmar que va ser un èxit rotund, gràcies a la feina dels voluntaris del PUSA ( Gràcies Jesús i Jose Maria ). Però també veïns de la mateixa urbanització, de Sant Pere i del mateix Fou van donar-nos un cop de ma per muntar les taules i servir les begudes.

La veritat es que l’ Ajuntament va fer curt, hi malgrat oferir-nos cava, no hi havia res per a la gent que no volia alcohol. Va ser una errada de tots, Ajuntament i Pusa. Però ens hem de quedar amb que hi va haver entesa entre govern i oposició per tal de organitzar l’ acte.

Van ser presents 40 vehicles, un Rugbi de 1920 era el més antic, també va venir una colla de Citroên 11 B dels anys 50, un Biscuter preciós i una colla de seats, renaults i citroêns dels anys 60/70.

A la foto podeu veure l’ entrada de Juan Trabal amb el seu Biscuter acompanyat per l’ organitzador de l’ esdeveniment ( Ferran Calvera ).

També volem destacar una nota negativa. La manca de previsió , diàleg i professionalitat del regidor de Governació. Que ens va deixar tirats, però això ja ho explicarem en un altre noticia.

Ara ens veiem a Sant Julià d’ Alfou el proper dissabte dia 23, tocant a la Rectoria.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment