Telefonia i adsl a les nostres urbanitzacions.

Fa poc més de dos dies, un pal de telèfon del carrer Muntanya de Montserrat va caure per efecte de el mal estat de conservació dels suports de fusta de la xarxa de telefonia. La base del tronc estava completament podrida la qual cosa va fer que caigués damunt una parcel·la del carrer esmentat. Un veí va trucar la policia local que es va personar i a l’ acte i va precintar la zona. Aquest veí ens ha volgut manifestar l’ agraïment a la policia per la ràpida resposta donada.

D’ altra banda, també cal denunciar el mal estat de la línea en general, amb talls de subministrament i amb unes velocitat de connexió molt per sota de les que hi ha a Cardedeu o Sant Antoni.

Si mirem el mapa de connexió a Internet ( foto adjuntada )

veurem com tant les urbanitzacions de Can Miret, Pungoles i Alfou queden quasi al limit del radi de connexió de la central d’ emissió. Fetes les comprobacions oportunes podem afirmar que la velocitat a que s’ arriva a Sant Julià d’ Alfou es de 2,4 mb de baixada i 430 de pujada sobre 3 mb contractats. Segons les mesures del web consultat, la velocitat màxima a que es pot arrivar es de 7 mb. Naturalment la vel·locitat de connexió depèn de cada companyia subministradora. Us recomenem fer un test de vel·locitat i adreçar-vos al vostre operador demanant respostes.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment