Fàbrica de tints Can Vila.

Una de les queixes més reiterades que hem rebut dels veïns de Can Vila és la del estat d’ abandonament en que es troba l’ antiga fàbrica de tints tocant al C/ Carlet. L’ esmentada fàbrica no te cap tanca que impedeixi accedir al seu interior, algunes parets estan malmeses i hi ha restes de productes perillosos com ara bombones de butà i uns pous sense tancar tocant a l’ empresa. Els pous son realment perillosos ja què qualsevol nen o persona despistada podria caure i difícilment ningú s’ en assabentaria.

Recentment tal com va publicar el 9Nou, una part del sostre de l’ antiga fàbrica va caure. En el moment en que varem fer les fotografies que il·lustren la noticia, gent sense recursos estaven reirant ferro i material abandonats del seu interior. Si el sotre hagués caigut estant alguna d’ aquestes persones dins la nau, el dany seria ara irreparable.

PUSA demanarà amb caràcter immediat que es requereixi als actuals propietaris per tal de tancar l’ accés a la fàbrica i que es segellin els pous de manera definitiva. No hem d’ esperar que succeeixi una desgràcia per tal d’ actuar amb la màxima celeritat.

Com podeu veure els pous son difícils d’ apreciar des de una perspectiva zenital, de manera que encara és més complicat veure’ls a peu, ja què la vegetació els tapa parcialment.

La proposta serà presentada al proper Ple Municipal per tal que abans d’ any haguem resolt el problema, encara que sigui de manera provisional.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment