Reparnt sots a Les Pungoles.

Segons publica “Les Pungoles opina i viu” la Junta de Conservació de Les Pungoles començarà en breu a reparar els sots dels carrers Aneto i Tagamanent. Felicitem a la Junta per la futura actuació. També el mateix blog, ens informa que les pistes de tennis i el tancat de filat esta sent reparat per la regidoria d’ esports. Ens hagués agradat poder, des de PUSA aportar les nostres idees a la comissió del carnet únic, però ens congratulem que ,malgrat no convocar-la ni donar-nos cap informació oficial al respecte, poc a poc les nostres queixes hagin donat fruit en forma d’ actuacions directes sobre l’ equipament esportiu de la urbanització.

Autor: PUSA

PUSA va nèixer al 2010 com a moviment de defensa dels drets dels veïns de les urbanitzacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *