S’han relaxat les mesures de seguretat?

A començaments d’ estiu, tal com ja va informar el PUSA, es van produir una sèrie de robatoris a les urbanitzacions. A ran de les nostres denúncies, durant tot l’ estiu i part de la tardor, els veïns de les urbanitzacions vàrem percebre un increment de la presència policial als carrers d’ accés a Les Pungoles, can Miret i Alfou. Malauradament, al nostre parer, aquestes mesures s’ han relaxat de manera considerable. Entenem que totes les mesures, per ser efectives i dissuasòries han de tenir una continuïtat en el temps i que per tant, seria desitjable que de manera periòdica es fessin controls policials tal com es venien fent fins ara. PUSA demanarà de nou que les rondes i controls es fixin de nou de manera immediata per tal d’ evitar noves accions delictives a les nostres urbanitzacions.

About PUSA

PUSA va nèixer al 2010 com a moviment de defensa dels drets dels veïns de les urbanitzacions.
This entry was posted in Urb. Can Miret, Urb. Can Vila, Urb. Les Pungoles, Urb. Sant Julià d'Alfou. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *