Les escales del judici final.

Last modified date

Comments: 0

Les escales que fa 8 anys es van fer per tal d’ urbanitzar la zona ( passatge Llorer) i que finalment cap nova construció va acabar fent-se son un simbol de la bombolla inmobiliaria, però no per això deixen de formar part dels elements comuns de tota la urbanització. No pot ser que les escales estiguin plenes d’ herves, fulles i terra. Els fanals estan fosos i no hi ha ni un banc per a seure a mitja alçada. Des de PUSA ens dona la sensació que la Junta sols te ulls per arranjar allò més proper al centre de la urbanització, però sovint s’ oblida de la periferia.

Comparteix

PUSA va nèixer al 2010 com a moviment de defensa dels drets dels veïns de les urbanitzacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment