Encariment del rebut de l’ aigua SOREA. Puja més del 100%

Sorea rebut 2014Una veïna del C/ Ginesta ens va fer arribar la queixa sobre l’ augment desproporcionat del preu del concepte de la factura anomenat “Quota de Servei ” i que va passar de ser de 5,65 euros mes, a 12,03 euros cada mes a partir de novembre. Això suposa un increment de més del 100%.

Hem preguntat directament a Sorea per aquest augment i la resposta ha estat la que us transcrivim tot seguit: ”

Bon dia Sr.Calvera,

Referent a la seva consulta, l’informem que en data 08/11/13 , la Comissió de preus de Catalunya va aprovar el canvi de tarifes de la urbanització de Sant Julià d’Alfou, aplicant un increment a la quota fixa de servei.”

PUSA no pot entendre que s’ autoritzi un augment com aquest que implicarà que cada trimestre, i sols per aquest concepte la factura passi de 16,95 euros a 36,09 euros. Tan mateix hem remés a la Junta d’ Alfou la corresponent denúncia per tal que demani explicacions a la companyia. Fa menys d’ un any, es va signar un nou conveni entre la EUC i Sorea per tal de mantenir els preus vigents el 2012.

Com sempre us informarem tan bon punt rebem noves dades. 

Sorea – Sant Celoni

About PUSA

PUSA va nèixer al 2010 com a moviment de defensa dels drets dels veïns de les urbanitzacions.
This entry was posted in Urb. Sant Julià d'Alfou. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *