Inauguració reforma de la carretera C 251

 cami de sanata inauguratA quest passat dimecres 22 de gener va realitzar-se l’acte d’inauguració de l’Arranjament del camí rural entre Can Ram, Sanata i Ctra. C-251. Els alcaldes de Sant Pere, Sant Antoni de Vilamajor i Llinars, juntament amb el  president del Consell Comarcal del Vallès Oriental, José Orive, i del director general d’Administració Local de la Generalitat de Catalunya, Jordi Souto.

El total arranjat és de 1.666 metres dels quals 731 metres pertanyen a Llinars del Vallès, 608 metres a Sant Antoni de Vilamajor i 327 metres a Sant Pere de Vilamajor. Amb aquestes obres, es millora les vies de comunicació de les urbanitzacions de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor i de poder disposar de sortides d’emergència en cas d’incenci i/o ecacuació.
( informació i foto publicada al diari digital baixmontseny.info)

About PUSA

PUSA va nèixer al 2010 com a moviment de defensa dels drets dels veïns de les urbanitzacions.
This entry was posted in Urb. Can Vila. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *