Robatori també a Les Pungoles.

 

punts emergencia pungoles mapaPortem un començament d’ any prou complicat pel que fa a la seguretat a les nostres urbanitzacions. Si a començament d’ any li tocava a Alfou, ara sembla que li toca a Les Pungoles. Concretament al C/Noucreus. En aquest cas, els lladres no van arribar a robar res, però si que van regirar la casa, no van trobar diners o joies i no van voler complicar-se gaire. El robatori va ser divendres 14 . El problema que denunciava la veïna afectada era que els fanals del seu carrer no funcionaven malgrat ser més de les 20:00h. Hem d’ extremar les mesures de seguretat passives, i hem de exigir a l’ Ajuntament una resposta més acurada que no la que ens va donar el regidor de governació.

 

About PUSA

PUSA va nèixer al 2010 com a moviment de defensa dels drets dels veïns de les urbanitzacions.
This entry was posted in Urb. Les Pungoles. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *