Acte vandàlic a Alfou.

SAV cartell EspañaFa uns dies, uns bretols sense gaire contingut intel·lectual, varen pintar la paraula España al cartell on s’ anuncia l’ entrada a Sant Antoni de Vilamajor des de Cardedeu, entrada a l’ Avda del Bosc just Alfou. Alfou sempre ha estat una urbanització de gent de tots els indrets, molts extremenys, aragonesos o castellans van fer-se la seva casa a Alfou i molts dels seus fills s’ hi han quedat a viure. Aquí mai ha dit ni ha obligat ningú a possar una estelada ni cap bandera, ens respectem i acceptem la voluntat del que els veïns decideixin entre tots. Per aquesta raó és inaccectable que es pinti i faci malbé el cartell amb un grafiti amb la paraula España que no te raó de ser en el nostre municipi.

Autor: PUSA

PUSA va nèixer al 2010 com a moviment de defensa dels drets dels veïns de les urbanitzacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *