Defensem les mocions del PUSA al Ple de Novembre 2014

Cobertes videoUn altre de les mocions presentades al Ple de Novembre va ser la Moció per a una Auditoria de l’ Aigua, ja que entenem que no te gaire sentit aquesta disparitat d epreus dins el mateix municipi i en la majoria de cosos, prestant el servei la mateixa companyia. No és de rebut que a Can Miret, Can Vila i Les Pungoles hi hagin 3 quotes de servei, diferents trams de consum i diferents preus per m3, i que a Alfou amb un altre companyia n’ hi hagi un quart preu diferent, a més del preu pròpi del poble.

Mocio auditoria de l’ aigua from PUSA on Vimeo.

About PUSA

PUSA va nèixer al 2010 com a moviment de defensa dels drets dels veïns de les urbanitzacions.
This entry was posted in Poble. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *