Els cartells de la discordia.

recollida cartells conferenciaCertament, el PUSA no te sort amb el tema d’ enganxar cartells anunciant xerrades o conferències. A la darrera conferència a Les Pungoles sobre el preu de l’ aigua, PUSA va enganxar 4 cartells als carrers de Les Pungoles. L’ Ajuntament, donant cumpliment a l’ ordenança de civisme, ens els va retirar, i va fer bé, ja que no teniem autorització per penjar-los. Fins aquí res a dir, el que si sobte és que al llarg d’ aquella setmana, un munt de cartells d’ anunciants privats, associacions, i entitats del poble o d’ altres municipis veïns, penjessin cartells a tocar dels nostres i que l’ Ajuntament no va procedir a retirar. Molt de cel amb el PUSA i molt poc amb la resta. Lleig!!!!

Preg Robatoris okupas from PUSA on Vimeo.

 

About PUSA

PUSA va nèixer al 2010 com a moviment de defensa dels drets dels veïns de les urbanitzacions.
This entry was posted in plens. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *