Okupes a Les Pungoles i Alfou?

parcela abandonada OliveraAl Ple de Novembre, el nostre regidor per Les Pungoles va preguntar a l’ equip de govern, i al regidor de governació sobre el tema dels robatoris i les ocupacions a vivendes d’ Alfou i Les Pungoles. De fet, aquesta darrera setmana ( dilluns dia 15 de desembre ) va haver un intent d’ acupació a l’ Avda Alfou, per fortuna la policia local i els mossos van poder evitar-la. També tenim constància de dues ocupacions a Les Pungoles, una també fustrada. Sabem que la seguretat és un tema que preocupa als veïns i per aquest motiu sempre procurem que estigui present als Plens.

Preg Robatoris okupas from PUSA on Vimeo.

 

About PUSA

PUSA va nèixer al 2010 com a moviment de defensa dels drets dels veïns de les urbanitzacions.
This entry was posted in Poble. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *