Okupes a Les Pungoles i Alfou?

parcela abandonada OliveraAl Ple de Novembre, el nostre regidor per Les Pungoles va preguntar a l’ equip de govern, i al regidor de governació sobre el tema dels robatoris i les ocupacions a vivendes d’ Alfou i Les Pungoles. De fet, aquesta darrera setmana ( dilluns dia 15 de desembre ) va haver un intent d’ acupació a l’ Avda Alfou, per fortuna la policia local i els mossos van poder evitar-la. També tenim constància de dues ocupacions a Les Pungoles, una també fustrada. Sabem que la seguretat és un tema que preocupa als veïns i per aquest motiu sempre procurem que estigui present als Plens.

Preg Robatoris okupas from PUSA on Vimeo.

 

Comparteix

PUSA va nèixer al 2010 com a moviment de defensa dels drets dels veïns de les urbanitzacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment