PUSA dona avís a la regidoria de governació sobre….

Poste caigut Pungoles 2014Recentment, arrel de la ventada de la setmana passada, molts arbres, tanques i postes de telèfon i llum, van caure o van quedar en situació força precària. La fotografia que els companys de Les Pungoles Opina i Viu publicaven aquesta setmana són prou clarividents i no els hi calen gaires comentaris.

Us informem que el nostre regidor per Les Pungoles, Israel Sugranyes ha informat per escrit a l’ ajuntament i la Junta de la EUC de la perillosa situació que comporta el poste, per tal que de manera urgent s’ hi posi remei avans no hi hagi un problema més important que lamentar.

About PUSA

PUSA va nèixer al 2010 com a moviment de defensa dels drets dels veïns de les urbanitzacions.
This entry was posted in Poble, Urb. Les Pungoles. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *