Un altre tall de llum?

Last modified date

Comments: 0

Tall llum Alfou dia 2 de marçNou tall de llum a Alfou. Demà de 8.00 a 13.00h no hi haurà llum per tasques de manteniment de la xarxa. Les neveres, congeladors, aparells de wiffi, routers i altres equips sensibles patiran un altre cop. Fins quan deixarem de patir talls periòdics de llum? Quan tindrem una xarxa en condicions? Paguem una barbaritat en el rebut de la llum, i en canvi rebem un servei propi d’ una república bananera. Després quan els electrodomèstics s’ espatllen amb constants apagades i pujades de tensió, la companyia no se’n fa responsable.

Comparteix

PUSA va nèixer al 2010 com a moviment de defensa dels drets dels veïns de les urbanitzacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment