La revetlla pungolera, un encert

Més de 160 persones han participat a la Revetlla de Sant Joan celebrada al Restaurant de Les Pungoles i proposada per l’Associació de Veïns. La festa ja va començar dies abans preparant la foguera, i va continuar la mateixa nit de la revetlla amb la rua de vehicles que va anar a recollir la flama del Canigó, l’encesa de la foguera a Les Pungoles, el sopar al Restaurant La Terrassa i la disco-mòbil posterior.
Tot això, amenitzat pels petards, les converses i la música fins a altes hores de la matinada. Tot un encert que ajuda a recuperar l’esperit festiu i associatiu de Les Pungoles, que ja espera il·lusionada la celebració, de nou, de la seva Festa Major.

image4 image3 image1

Comparteix

PUSA va nèixer al 2010 com a moviment de defensa dels drets dels veïns de les urbanitzacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment