Reunió a les Pungoles pel tema antena.

Last modified date

Comments: 0

Reunio Antenes PungolesEl proper divendres dia 3 de juliol, a les 19:30h el regidor de Participació Ciutadana acompanyat de tècnics de l’ empresa de telefonia estarà a disposició dels veïns de Les Pungoles per tal d’ explicar el projecte, els tràmits d’ atorgament de la llicència i la postura de l’ Ajuntament. Tindrem l’ oportunitat d’ expressar els dubtes que tinguem, i fer propostes alternatives i constructives per tal de que l’ antena rebi el màxim consens pel que fà a la seva ubicació.

PUSA hi serà present i manifestarà la seva postura i les seves propostes per resoldre el problema. No sabem si hi haurà una mesa presidencial amb els representants de l’ Ajuntament i l’ AAVV, ningú s’ ha posat en contacte amb nosaltres pel que respecta a aquesta qüestió. Però entenem que com a part interessada, com a regidors que hem treballat a fons el tema i com a representants de la majoria de veïns que van votar-nos el passat dia 24, hi hauríem de poder participar activament.

No falteu, us esperem per ser més forts.

Comparteix

PUSA va nèixer al 2010 com a moviment de defensa dels drets dels veïns de les urbanitzacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment