L’Ajuntament diu que l’insecticida que es va fer servir a Les Pungoles és “innocu”

Instancia FumigacioEn resposta a la pregunta del PUSA sobre els possibles efectes de la fumigació realitzada a Les Pungoles a meitats del passat mes d’octubre, l’Ajuntament ha confirmat que, segons l’Entitat Urbanística de Les Pungoles, que va fer l’actuació, es va emprar “un insecticida biològic totalment innocu per les persones i els animals domèstics”. La carta, signada per l’alcaldessa, explica que es va realitzar “un tractament preventiu per la processionària dels pins” i adjunta la fitxa del producte utilitzat (“Bacillus thuringiensis”).

Esperem que, en futures ocasions, es pugui avisar i informar als veïns i veïnes abans de fer una actuació d’aquest tipus.

This entry was posted in Urb. Les Pungoles. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *