Gooool!!!!!! de CiU, CDC, PDC, PDECat o com es digui ara.

sav-nov-2016Ja ens temíem que s’ apuntarien unes quantes medalles a costa nostra els de CDC/CiU/PDC/PDECat o com es facin dir a dia d’ avui. Però el que han fet aquesta vegada ha estat suprem, magnífic i apoteòsic. Han posat el seu escrit de PDECat apuntant-se 20 projectes municipals com si Convergència, la de sempre, ho hagués fet tot soleta, inclús han tingut la barra d’ apuntar-se obres i projectes de regidories en mans d’ ERC.

Pel que fa a nosaltres, s’ han volgut penjar el mèrit de les càmeres de vigilància, la recepció de les Pungoles, l’ oficina d’ atenció al ciutadà a Alfou i la retransmissió dels plens en directe. Totes elles propostes fetes des de fa mesos pel PUSA, i que com la de les càmeres, fa 6 mesos era titllada com una proposta inviable i absurda segons l’ alcaldessa. Ara s’ ha convertit en el gran descobriment de la regidora-alcaldessa plenipotenciària de tots els departaments. ( Alcaldessa, regidora de serveis socials, governació, etz.)

Caldria demanar explicacions a ERC de quina feina fan a l’ ajuntament, per què veient l’ escrit del SAV, sembla que no peguin un pal a l’ aigua. Mentre ells parlen de temes de país, uns altres sembla que fan la feina. Es clar que quan un renuncia a poder ser alcalde tenint els vots, et trobes el que et trobes.

About PUSA

PUSA va nèixer al 2010 com a moviment de defensa dels drets dels veïns de les urbanitzacions.
This entry was posted in Municipi. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *