Ocupacions a les urbanitzacions.

Des de el dia del Ple de maig, hem tingut dos intents d’ acupació a les urbanitzacions, afortunadament l’ avís dels veïns i l’ actuació de la policia local ho han evitat. Un cop més hem insistit a l’ alcaldessa que posi els mitjans al seu avast per tractar d’ evitar noves ocupacions i fer els tràmits per tal que la propietat d’ aquestes vivendes iniciin els mecanismes legals per tal de restablir la legalitat en aquells casos on les ocupacions ja s’ han produit. PUSA hem amntingut reunions amb els veïns afectats i amb l’ alcaldessa per tal de buscar solucions.

 

About PUSA

PUSA va nèixer al 2010 com a moviment de defensa dels drets dels veïns de les urbanitzacions.
This entry was posted in plens. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *