Restauració de la tradició de l’ hereu i la pubilla a SAV.

Jordi Sibina intervè en el Ple per defensar la moció per el restabliment d’ aquesta tradició. Sovint se’ns acusa de no fer propostes per al poble, però això no respon  a la veritat. Al mateix Ple, Jordi Sibina va demanar posar una lona protectora  ala zona infantil del Parc de Can Sauleda, que un cop sense arbres ( 150 oms tallats de cop) i en espera que d’ aquí deu anys els que es van plantar donin ombra, fa impossible que els nens hi puguin jugar  ales hores de sol durant el període de més calor.

 

About PUSA

PUSA va nèixer al 2010 com a moviment de defensa dels drets dels veïns de les urbanitzacions.
This entry was posted in plens. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *