FM de Sant Antoni, res a canviat amb ERC.

Fa un any, i amb ocasió de les FM d’ estiu a SAVPUSA va mantenir una reunió amb la nova regidora de cultura d’ ERC per tal que alguns dels actes de la FM del 2016 es fessin a les urbanitzacions. Se’ns va comentar que malgrat no poder-ho recollir per la urgència de temps per aquelles festes, si que varen mostrar la seva predisposició a que les del 2017 fossin una miqueta més descentralitzades. No varem demanar quotes, ni exigir res, simplement que dels 47 actes programats alguns es fessin a les urbanitzacions. Un concert de música de cambra a la Rectoria d’ Alfou, un campionat de tenis a Pungoles, o un dinar popular a Can Miret, per exemple.). Bé tots heu llegit el programa de les FM, 5 dies de festa, 47 actes programats i cap menció a les urbanitzacions. Un cop més per aquest ajuntament, el municipi és el poble i res més. Seguirem pagant la festa dels altres sense dret a participar-hi, mentre altres seguiran dient que som poble, que som veïns de primera, que….bla, bla, bla…

FM SAV 2017

Comparteix

PUSA va nèixer al 2010 com a moviment de defensa dels drets dels veïns de les urbanitzacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment