S’ apropa l’ hivern a les urbanitzacions.

Cotxe policia SAVA final de mes es canviarà l’ horari i s’ avançarà una hora, de manera que es farà més aviat de nit. En el cas de les urbanitzacions el cas és més notori,  ja que la gent tendeix a quedar-se a casa, els carrers es buiden i per tant augmenta la sensació de inseguretat. En aquest sentit, PUSA hem demanat a l’ alcaldessa dues coses per tal d’ evitar possibles intents de robatoris a les cases de les urbanitzacions. 1ª) Iniciar els controls estàtics a les entrades de les urbanitzacions i augmentar les rondes.

2ª) Iniciar la tercera fase del sistema de vídeo vigilància a les entrades d’ aquestes.

A més, ara per ara seguim patint un problema d’ efectius a la policia local, ja que un nou agent ha marxat, dos estan a l’ acadèmia de Mollet  i dos estan de baixa. Per tant és molt complicat cobrir els serveis. D’ altra banda, sovint, quan els veïns truquen als mossos per denunciar algun fet delictiu, aquest no tenen patrulles disponibles i deriven a la policia local que faci el servei. Per raons de protocols de seguretat, cap actuació de la policia pot fer-se sense una mínima dotació de dos agent, i no sempre els tenim.

A més, cal establir un protocol amb els vigilants de SPV per tal que les rondes de Pungoles, Can Vila i Can Miret no es facin coincidir amb les que fa la policia de SAV, d’ aquesta manera podrem augmentar el nombre d’ hores de presència policial a totes les urbanitzacions.

Com sempre, no ens cansarem d’ insistir en aquest tema davant l’ ajuntament.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment