Controls de la policia local a SAV.

 

Des de ahir, la policia de Sant Antoni està fent controls a totes les urbanitzacions i polígons foto d’ ahir a Alfou al c/ Desmai, amb un agent i el sergent en funcions de vigilància ), a més dels punts estàtics que habitualment es venen fent. En aquest cas, els controls son més exhaustius, parant-se a alguns cotxes per reconèixer els ocupants. Els controls de vigilància es mantindran fins a nova ordre de l’ Alcaldessa, però en tot cas fins a finals de mes.

Fa aproximadament un mes, PUSA va enviar a l’ equip de govern la petició de fer aquest controls en arribar el període d’ hivern i el canvi horari, de manera que es fa fosc abans. Sembla que han tingut en compte la nostra petició i els controls son una realitat. Malauradament, sembla que aquesta mesura obeeix més a un increment dels robatoris n’ hem comptabilitzat 4 en els mesos de octubre i novembre ), i no pas a un pla pensat a llarg termini.

Esperem poder oferir-vos les dades oficials de tots els robatoris a finals d’ any, de manera que puguem tenir una idea aproximada de com està la seguretat al nostre municipi, i cap a on hem de sumar esforços.

 

Controls estatics policia

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment