Munipalització de l’ aigua a SAV: Sí, però amb les mateixes tarifes a tot SAV.

Actualment, llevat d’ Alfou que gestiona amb SOREA  l’ aigua, les tarifes i inversions, la resta d’ urbanitzacions (Can Miret, Pungoles i Can Vila ) son gestionades per Aigües de Catalunya. En aquestes urbanitzacions i al núcli urbà, malgrat l’ empressa concessionària és la mateixa, les tarifes son ben diferents. Així, la Quota de Servei a Pungoles és de 49 eur, 30 a Can Miret, 29 a Can Vila i 19 al poble. Els trams i tarifes per 30m3 son respectivament de 30, 24, 15 i 19 eur. En el cas de Can Vila els preus venen fixats per St Pere.

Com podem veure, la Quota de Servei i el preu dels trams és sensiblement superior a les urbanitzacions. Donat que el contracte amb Aigües de Catalunya ja està extingit i cal renovar la concessió, l’ Ajuntament de SAV ha optat per fer una gestió pública de l’ aigua, cosa que recolzem i a la que hem donat suport en totes les reunions. Això si, sempre que les tarifes per a tot el municipi siguin les mateixes, la qual cosa necessàriament implicarà un augment del preu al nucli i una rebaixa a les urbanitzacions, ja que s’ haurà d’ establir un preu mitjà igual per a tothom, visqui on visqui. Per aquesta raó, hem volgut deixar molt clar que sols si es respecte la tarifa única, recolzarem el nou contracte i així hem volgut deixar clar que l’ ajuntament es comprometrà a respectar l’ acord llegit el dia del ple entre els grups municipals i la taula de l’ aigua. Aquí teniu el compromís assolit i que sens dubte és un pas molt important per a les urbanitzacions.

About PUSA

PUSA va nèixer al 2010 com a moviment de defensa dels drets dels veïns de les urbanitzacions.
This entry was posted in Municipi. Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *