Propostes d’ inversió del PUSA als pressupostos participatius.

D’ acord amb l’ EUC d’ Alfou, AAVV de les Pungoles i de Can Miret, PUSA emplaça a tots els veïns de les urbanitzacions per tal que donguin suport a les iniciatives d’ inversions proposades per les seves Associacions de Veïns i Juntes de propietaris en el procés de Pressupostos Participatius.

Les propostes presentades son les següents:

A les Pungoles la instal·lació de més càmeres de seguretat així com l’ arranjament del restaurant com a local social. També s’ ha inclós la proposta de reductors de vel·locitat, encara que aquesta proposta ja va ser presentada als pressupostos de l’ any 2018 i resta pendent d’ executar. Des de PUSA entenem que caldria pressionar l’ Ajuntament per donar compliment a aquell compromís i que per tant la proposta ja es ferma i no cal tornar a presentar-la.

Reductors velocitat

 

Càmeres vigilància

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Can Vila, la gran oblidada dels pressupostos, hem proposat que s’ instal·li una càmera de vigilància al carrer del Pi, a l’ entrada de la urbanització des de SAV.

A Can Miret obrir un camí per a bicicletes, caminaires, caballs, etz des de la urbanització al poble. Un camí amb saulò compactat, baranes de fusta, bancs, un mirador i una zona de bicis. S’està estudiant la millor opció que entenem que és la ruta nº 5 amb algunes modificacions que inclouen un pojecte elaborat per l’ AAVV de la urbanització.

Trazado camino nº 5

 

 

A Alfou la construcció d’ una porxada a la pineda que hi ha a tocar de l’ antiga oficina de l’ Entitat. ( La plaça de la rectoria ).

Porxada Alfou

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment