Pressupostos participatius: Les que si s’ han acceptat.

Propostes acceptades pobleNo s’ entén gaire que ‘accepti l’ arranjament dels vorals de la riera, però no en canvi el camí nª 5 que va de Can Miret a SAV.

Construcció d’ un rocòdrom? A can Vila en va haver un durant anys i es va haver de treure per manca d’ ús i manteniment.

Restaurar la Sala, un altre equipament més dels que hi ha al poble, però en canvi no s’ accepta restaurar l’ únic espai social de les Pungoles.

Pista poliesportiva al C/ Filbà, quan encara no tenim clar que no es faci el nou pavelló ( tindrem el camp de Fútbol, el poliestportiu, el nou pavelló, les piscines, la zona de petanca, el rocòdrom, el skate i un futur nou pavelló per a 2000 persones?

Un pàrquing de caravanes que fa dos anys ja es va desestimar per el propi ajuntament quan a Can Rivalta està aprovat un càmping d’ autocaravanes?

De moment, els projectes que estan dins els 80.000 eur son el del passeig d ela riera, sobirania i democràcia de l’ aigua, les càmeres de vigilància de les Pungoles, l’ enllaç del sector sud est amb el camí real i el rocòdrom.

No entenem els criteris utilitzats, ni tampoc la utilitat de molts dels projectes. Tot a corre cuita, amb uns informes superficials i a vegades contradictoris.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment