Ens han robat la pancarta de PUSA a Can Miret.

Pancarta robada

És una pena, i un fet mol poc democràtic prendre una pancarta d’ un partit polític, però hi ha gent que encara no entén de que va la democràcia, i que no és altra cosa que respectar les idees dels altres i la llibertat d’ expressió. NO sabem qui ha estat, però hem de treure la part positiva del fet, que no es altra que la solidaritat mostrada pels companys de tots els partits que competim a aquestes eleccions i els nombrosos missatges que la gent ens ha fet arribar donar-nos recolzament i ànims.

PUSA és un partit petit, que sol es presenta a Sant Antoni de Vilamajor, la llei electoral limita la nostra despesa a 650 eur per fer campanya, de manera que com podeu comprendre, el robatori d’ una pancarta és un trasbals important donat el cost que tenen.

Els partits que es presenten al menys al 50% dels municipis de Catalunya ) tenen a més la possibilitat de fer una despesa extra de 150.000 eur. Per tant PUSA no compleix amb aquest article i això fa que les nostres despeses per a la campanya siguin molt petites.

No obstant, estem segurs que malgrat ens treguin les pancartes o els cartells, la gent ja saben de la nostra feina els darrers anys i a qui han de donar la seva confiança.

Seguirem endavent!!!!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment