Dijous dia 11 s’ assignaran les regidories als nous regidors.

Aquest dijous se celebra el Ple del Cartipaç, un Ple extraordinari on s’ estableixen les diferents àrees de treball entre els regidors. PUSA tindrà regidories importants, amb responsabilitats a l’ alçada de la feina feta durant aquest anys a l’ oposició.

Ferran Calvera, assumirà les regidories següents:

Per primera vegada hi haurà una regidoria específica per a les urbanitzacions, una regidoria que assumirà totes les competències i serveis de les quatre urbanitzacions, sens dubte tot un repte.

També assumirem les competències de governació, dirigint la policia. les ADF, els Bombers voluntaris i la Protecció Civil. Assumim aquestes funcions per coherència amb la nostra tasca dels darrers anys en matèria de seguretat. Ja hem donat els primers passos en aquesta direcció.

I per últim, la no menys important regidoria de Medi Ambient, un tema que sempre ens ha preocupat i que volem sigui un dels focus principals del nou mandat.

Natalia Duran Kaeser, assumirà les regidories de:

Promoció econòmica, fires, comerç, turisme, amb l’ objectiu de donar personalitat pròpia al nostre municipi com a seu de fires amb un valor afegit i més connectades amb la idiosincràsia de Sant Antoni.

També dirigirà la regidoria d’ Esports, en atenció a la seva gran afició a la seva pràctica i a la seva trajectòria a Can Miret quan era la responsable de les instal·lacions esportives. Natàlia serà la cara visible dels dos esports majoritaris a Sant Antoni, però sense oblidar aquells que son minoritaris.

Per últim, Jordi Sibina, serà el responsable d’ un àrea tan delicada com la comunicació, xarxes socials, grup de whatsapp de l’ ajuntament, el web, i la revista municipal. Es també el responsable dels comunicats i de l’ imatge corporativa de l’ ajuntament.

A més portarà la regidoria d’ hisenda, directament vinculada amb els pressupostos i la tresoreria.

En resum, molta feina per fer i moltes ganes de fer-la bé.

Comparteix

1 Response

  1. A lligar-se be les espardenyes q hi ha molta feina a fer.
    Segur q hi posareu moltes ganes i ilusió.
    Endevant i força !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment